Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2017

RENUNGLAH SAHABAT

Imej
Tahu tak kita...Anak kita bermasalah pembelajaran, disiplin akhlak.. kita cari sekolah tahfiz utk daftar anak kita..kot2 boleh berubah!..kita rasa tahfiz ni ada tongkat ajaib...( sangat banyak aku dapat permintaaan begini)Guru2 tahfiz ni tidak terlatih, hanya gunakan pengalaman belajar dulu..tak kurang ramai jugak yang berjaya menjadi hafiz !Bisnes kita bermasalah..kita cari sekolah tahfiz ni utk buat solat hajat baca yaasin..kononnya maqbul itu lebih mudah!..apabila Untung kembali..kita sepi seribu bahasa..Nasi Lemak kita tak habis..kuih pasar malam tak habis..kita sedekah kat sekolah tahfiz ni..yang tak habis baru nak sedekah!Keluarga kita meninggal..cari sekolah tahfiz utk solat jenazah, buat tahlil..kononnnya lebih afdal!Tahu tak kita betapa kebanyakan sekolah2 ni berjalan sendirian..berdikari..tok2 guru tebal muka gi ceramah bawak tabung mengemis kat kita bantu sekolah tahfiz ni..betapa mereka hingga tahap ini usaha utk bangunkan tahfiz ini!Tahu tak kita, betapa tak semua kerajaa…

ADMIN WATSUP BOLEH DIPENJARA

Imej
Bagi mana-mana admin watsup yang tidak mengikut akta watsup kanun kesiksaan syeksen 203. Disabit kesalahan akan dihentikan jawatan serta merta. Admin boleh kemukakan surat letak jawatan seperti lampiran di bawah.Contoh Surat Letak Jawatan Admin.*nama admin*Kepada, *FOUNDER*
*Nama group*Tajuk, *PELETAKAN JAWATAN SEBAGAI ADMIN*Perkara diatas adalah dirujuk, 2.    Untuk makluman pihak tuan saya dengan rela hati meletakan jawatan saya sebagai ADMIN diatas sebab - sebab tertentu yang tidak dapat dinyatakan. Sehubungan itu saya memohon maaf dan segala kesulitan haraplah dimaafkan. 3.     Kerjasama daripada pihak tuan dan puan amatlah dihargai serta mengekalkan keahlian saya bagi menyokong pucuk pimpinan group *KUANTITI DIDAHULUKAN*
*KUALITI DIUTAMAKAN*
yang benar---------------------------------------------------
_nama admin_"surat ini cetakkan komputer tidak memerlukan tandatangan"

PESANAN BUAT SUAMI

Imej
1-Selalu menghargai usaha dan penat-lelah isteri, terutama isteri yang bekerja dan sama-sama terpaksa menanggung hutang suami.2- Bila isteri bercakap, pandanglah mukanya dan buka telinga luas-luas. Biar apa yang dikatakannya masuk telinga kanan dan tersumbat di telinga kiri. Sambil tu otak suami kenalah memproses informasi yang diterima daripada isteri dengan bijak serta prihatin.3-Jangan sekali-kali membandingkan masakan isteri atau cara isteri menghias rumah dengan mak anda kecuali masakan/cara menghias isteri anda lebih baik dan canggih dari emak anda..
Jangan demand sex sekiranya isteri tak ada mood atau letih. Agama suruh kahwin bukan semata-mata untuk penuhi nafsu syahwat saja.4-Kalau pasangan dah ada anak, sama-samalah menjaga anak. Benih dari awak juga.. Ada suami, isteri sedang makan disuruh cebok kencing n berak anak sedangkan suami duduk tersandar kekenyangan macam maharaja.
Jangan sekali-kali duduk tersandar depan TV atau relax-relax sedangkan isteri bila balik dari kerja,…

Hentikan spekulasi pelajar tahfiz

Imej
Kota Tinggi, 26 April 2017 - Polis meminta semua pihak agar menghentikan sebarang spekulasi berhubung kematian pelajar tahfiz, Mohamad Thaqif Amin Mohd Gaddafi yang dilaporkan dipukul oleh pembantu warden sekolahnya.Timbalan Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, DSP Mohamed Sazif Mohamed Subri berkata sebarang spekulasi tanpa fakta sebenar, hanya akan memburukkan keadaan dan memberi impak negatif terhadap penyiasatan."Hentikan spekulasi hingga siasatan selesai bagi tidak menganiaya mana-mana pihak," katanya dalam sidang media di sini, hari ini.Mohamed Sazif berkata ketika ini pihaknya sedang menunggu laporan bedah siasat daripada Jabatan Patologi Hospital Sultan Ismail (HSI) Johor Bahru untuk menentukan punca sebenar kematian pelajar berkenaan."Jika ia (laporan) menunjukkan unsur-unsur yang meragui, maka, satu kertas siasatan baharu akan dibuka," katanya.Setakat ini, seramai sembilan pelajar dari tahfiz sama turut sudah direkod keterangannya, namun, keterangan itu menjur…

Tingkatkan prestasi kerja

Imej
Kenapa prestasi pekerja statik?
Tiada perubahan, masih di takuk lama? Sebagai pemilik bisnes pernah kah kita terfikir, kenapa prestasi pekerja kita masih tidak meningkat & berkembang?Mereka masih berada di takuk lama, walaupun kita sudah memberikan latihan yang berkaitan terhadap pekerja tersebut.
.
.
Berdasarkan pengalaman kami, ini mungkin kerana pekerja tidak faham dengan jelas & menghayati visi, misi & nilai-nilai sesebuah syarikat itu.Sebagai seorang pemilik bisnes atau pemimpin di syarikat, semestinya kita tahu kepentingan memberi motivasi & mendorong pekerja melalui kekuatan visi, misi & nila-nilai syarikat.Pekerja mestilah tahu dan jelas akan matlamat & halatuju syarikat, supaya mereka dapat berkerja lebih bersungguh ke arah itu.
.
.
Visi, misi, objektif & nilai sesebuah syarikat atau bisnes itu mestilah dapat dihayati & dikongsi bersama dengan pekerja.Ini penting supaya pekerja dapat merasakan yang mereka adalah sebahagian dari syarikat. Merek…

Skybox berjaya di tangkap

Imej
KUALA LUMPUR: Polisberjayamenumpaskan 6 individudipercayaisindikitsecaraharammencuri data siaranAstro channel denganbayaranpalingmurahRM40tetapisecara online dapatseluruh channel Astro.Bukit Aman Commercial Criminal Investigation Department (CCID) director Commissioner Datuk Acryl Sani Abdullah Sani berkata suspek berumur lingkungan 39 and 53 merekamenetap di bandar Johor Bharu sejak April 20 tahun lepas. Merupakan sindiket hackers yang dikehendaki polis."Dengan anggota, CCID team percaya mereka menggunakan sistem live streaming hackers(software) dan beberapa alat berjaya dirampas termasuk 12 units modem, router, 500 Astro decoders and cards, Android set-up box, mobile phones and computer tablets,"kata beliau.Acryl Sani berkata penyiasatan juga dilakukan amat mengejutkan mereka berjaya memperolehi keuntungan RM900,000 sebulan, sejak mula beroperasi sepenuhnya sekitar tahun 2015 dan berjaya mencapai 30,000 pelanggan seluruh Malaysia."Mencuri data adalah satu kesalahan Co…

BOSAN DENGAN KERJA

Imej
Bosan dengan pekerjaan sekarang? Boss selalu marah-marah?

Gaji tak naik-naik?X larat hari2 hadap jem?Keluar rumah gelap... Balik rumah pun gelap?Xde masa untuk suami/isteri n anak2?

Mahukan peluang menjana PASSIVE INCOME sampingan yang senang tapi lumayan? Sertai kami! Peluang pendapatan sehingga SGD500 hingga SGD5000 sehari, dan boleh mencecah 6 angka sebulan tanpa perlu kerja keras.TAK PAYAH cari orang. TAK PAYAH jual barang.TAK PAYAH keluar modal.TAK PAYAH simpan stok.TAK PAYAH menaja.... Dan  TAK PAYAH MIMPI lah untuk dapat semua ini...klu sume nye malas..........TAKPAYAHHHHHH!!! TAK PAYAH pm saya
ok saya pun kerja makan gaji juga kalau tak kerja nak makan apa.

Papan tanda pelik

Imej
Malu bertanya sesat jalan. Untuk melakukan sesuatu perjalanan papan tanda adalah tempat terbaik sebagai rujukan. Mungkin pengguna waze lebih percaya penunjuk handphone sebab papan tanda bukan boleh percaya sangat.  Penunjuk papan tanda tak dapat lari dari jem. Kalau waze takde barulah mereka gunakan papan tanda.Ini adalah contoh papan tanda yang agak pelik dan tak masuk akal. Mungkin lebih terhibur kalau waze yang cakap three kilo meter strait to batang benar. Hmmm.

Sunah makan pakai tangan

Imej
*Kenapa Orang Melayu Makan Dengan Tangan ?*Soalan ini dijawab dengan mudah di akhir abad ke-19 oleh seorang kerabat diraja Kedah yang menetap di Selangor bernama Tengku Kudin. Perkara ini diceritakan oleh seorang isteri pegawai tinggi British yang berkhidmat di Selangor pada masa itu dalam bukunya “Chersonese – The Guilding Off” oleh Emilly Innes.Pada suatu hari Tengku Kudin telah dijemput oleh British Resident menghadiri satu jamuan makan malam di rumah resident tersebut.
Ketika semua tetamu jemputan telah bersedia untuk menghadapi hidangan, Tengku Kudin tiba-tiba bangun menuju ke arah paip air dan membasuh tangannya. Tanpa menghiraukan orang lain semuanya menggunakan sudu dan garfu, beliau dengan selamba menyuap makanan ke mulutnya dengan tangannya……… !Telatah Tengku Kudin ini diperhatikan oleh seorang wanita Inggeris yang
kebetulan duduk di sisinya. Merasa tertarik dengan perlakuan Tengku Kudin itu wanita tersebut lantas bertanya: “Kenapa anda makan dengan tangan ?
Bukankah menggun…

Kos kewangan 2017

Imej
Kos kewangan 2017
Pendapatan
Suami :- rm2850
Isteri : rm3100Perbelanjaan
Rumah : rm1800
Kereta : rm1160 (650+510)
Insuran : rm500
Minyak : rm600
Tol : rm100
Makan minum : rm250
Barang dapur : rm450
Lampin  : rm100
Bil celcom,api,air : rm300
Taska : rm450
Gst+ income tax : rm80
Lain2 : rm200Pendapatan – perbelanjaan
Rm5950 – rm5890
Baki
Rm60

PASANG PENAPIS AIR COWAY

Imej
TAK NAK DAH BAGI ANAK KAMI MINUM AIR KARAT.
.
Doktor yang sarankan kami supaya pasang penapis air Coway ni kat rumah.
.
"Anak-anak saya yang selalu selsema dan demam dah jarang sakit. Especially yang sulung 3 kali admit hospital sebab demam selsema berbulan-bulan. Sejak pasang Coway, dia minum air Coway ni, dah lama tak demam lagi. Senang kata seingat saya sejak ada penapis air Coway sampai sekarang tak demam lagi. Selsema pun jarang-jarang. Saya pasang penapis air Coway sebab anak perempuan saya admit hari tu doktor cakap ‘throat infection’ mungkin sebab pencemaran air. Dia tak gi tadika lagi, so confirm kena sebab air paip kotor kat rumah. Start tu la cepat-cepat pasang penapis air Coway. Alhamdulillah memang betul-betul banyak sangat perubahan. Anak-anak pun rajin minum air sebab senang nak tekan seronok tengok air tu. Kejap-kejap minum air. So automatically galakkan dorang minum air kosong. Lagipun selamat sebab diaorang tak reti tekan air panas." ~ Pn Jue, Selangor.
.
S…

Blogger kena tipu

Imej
Hidup sebagai blogger biasa la harapkan orang klik iklan je la. Nak minta lebih x berani. Sekarang ini ramai sangat orang menipu. Korang tak berminat ke nak iklan produk korang kat blog ini. Tak mahal 1 review rm100. Berminat leh watsup saya
http://mizisempoi.wasap.my

Penyebab kanser

Imej
Berat hendak saya kongsikan hal ini. Namun demi semua wanita yang dikasihi, saya gagahkan mencatat. Ini adalah hal antara hidup dan mati. Perhatikan angka-angka ini:
Suraya umur 33 tahun - kanser payudara
Melati umur 32 tahun - kanser payudara
Maisarah umur 35 tahun - kanser servik
Elina umur 33 tahun - kanser kelenjar
Zuraidah umur 44 tahun - kanser hati & servik
Mastura umur 40 tahun - kanser payudara & tulangCatatan di atas adalah senarai rakan dan saudara yang dekat dalam hidup saya. Ditakdirkan mereka telah diduga serangan kanser. Mereka ini bekerjaya, mempunyai keluarga, ada suami dan anak-anak.Satu hal penting perlu dicatat ialah mereka juga tidak putus membuat ujian kesihatan setiap enam bulan atau setahun sekali.Daripada enam sahabat saya ini, dua orang sedang berjuang,  mengharapkan sokongan untuk sembuh. Empat yang lain sudah pergi dulu daripada kita yang bakal menyusuli mereka.Intipati tulisan ini sebenarnya hendak beritahu, semakin ramai wanita Malaysia mendapat k…

Hubby buat suprise

Imej
Pada malam tu saya tanya hubby saya. Hubby tau tak esok hari apa. Hubby saya cuma diam. Kenapa esok hari apa. Saya betul-betul marah masa tu saya merajuk terus masuk tidur. Dalam benak hati saya apa punya suami birtday isteri pun tak ingat ke. Jangan cakap starburk, pizza hut warung tepi jalan pun nan hado.Stress di buatnya. Dia boleh selambe je tidur. Amboi ikut hati nak je bagi kaki tapi suami sendirikan kenalah sabar huhu.Tetiba i terjaga dengan bunyi dang dung dang kat dapur. Ya allah rupanya dia buat kejutan kat kita wak. So swett, i love you sayang ingat abang lupa ke. Nak menangis kita wak. Thanks hubby huhu jgn marah..

VIDEO IKLAN BISNES 2017

Imej
NAK BUAT #VIDEO IKLAN UNTUK BISNES SEMPENA TAHUN 2017 ?
.
saya adalah pakar dalam membuat video iklan!
Whatsapp >> 013 - 583 4141
.
.
Teruskan Bacaan...
.
.
.
Kenapa Anda Perlu Guna VIDEO untuk Iklankan Bisnes Anda ?
.
Jawapannya mudah sahaja.
Ini kerana...
.
.
✔ EMOSI
Iklan video mengganggu #emosi PROSPEK anda! Lagi lama dia tonton, lagi gila dibuatnya.
.
✔ LEBIH JELAS
Tuan boleh menjelaskan kepada orang ramai dengan lebih baik tentang produk tuan bila mereka menggunakan #penglihatan dan #pendengaran untuk menonton video tuan.
.
✔ MUDAH FAHAM
Orang ramai lebih #senang #faham tentang apa yang anda ingin sampaikan kepada mereka! YA. inilah yang mereka suka!
.
✔ MENARIK!
Sudah pasti ianya #menghiburkan dan menarik perhatian. Tuan pun tertarik kan?
.
.
.
Video Handwriting ni #trending sekarang. Ianya UNIK. Buat lah sekarang #sebelum pesaing anda buat dulu.
.
.
Kami amat pakar dan mempunyai cukup pengalaman dalam pembikinan #video seperti ini. Video handwriting ni sahaja dah berat…

Kontest siapa nama baby hasrul hassan

Imej
Kontest "Siapa Nama Baby Hasrul Hassan" di hasrulhassan.com, direalisasikan bersama aynorablogs.com, ummumarjaan.com, sitiyangmenaip.blogspot.my, sayaiday.blogspot.com,
Tahniah kepada sifu blogger encik hasrul hassan dan isteri tercinta atas kelahiran anak lelaki.
Saya memilih nama  HASIF HAKIM

Saya kawin dengan askar

Imej
Saya kawin dengan askar. Duduk asing2. Suami PD,saya kuantan. Allah je tahu betapa rindu dekat suami. Lebih2 bila waktu kita perlukan dia.. Kdg2 call berkali2 belum tentu di jawabnya.. Msj btubi2 pun xde balasan. Semua tu sebab tugas dia.. Kena byk survive sendiri. Sekarang mengandung anak sulung, check up and morning sickness kena hadap sorang sorang. Bukan tak nak duduk dengan suami tp rezeki belum ada lagi..Semoga anak yg bakal lahir ni faham pengorbanan ayah nya..
Copy paste dari group sebelah

Ads vailt

Imej
Dah tengok jumlah sales wanita ini dalam masa 4 hari? Saya terkejut dengan jumlah sales dan kos iklan beliau!Puan Aisyah yang bagi testimonial ini kepada kami minggu lepas.Siapa tak kenal Puan Aisyah, beliau merupakan penjual set pantang untuk golongan ibu yang bersalin.1. Beliau dah pernah spend berbelas ribu ringgit untuk datang ke kelas-kelas marketing dan FB Ads. 2. Tapi Puan Aisyah masih tak nampak macam mana untuk buat iklan yang boleh bagi banyak sales pada bisnesnya.3. Lepas beliau pakai ilmu yang ada diajar dalam Ads Vault (Panduan Video Online untuk belajar buat iklan yang betul dan berkesan), sales produk beliau selama 4 hari sangat mengejutkan.4. Hampir cecah RM1,000 sehari dengan kos iklan tak sampai RM200 pun!5. Berikut adalah bukti sales harian Puan Aisyah selepas beliau datang ke kelas kami (dan dipaksa untuk siapkan minimum 1 iklan):27hb Mac - RM1,331.28hb Mac - RM888.9029hb Mac - RM730.6030hb Mac - RM888.90(Total sales 4 hari: RM3,839.40)6. Berapa kos iklan FB Ads Pu…

Kelebihan pada lelaki

Imej
Antara kelebihan yang di anugerahkan pada insan bernama seorang lelaki:-1. Anda dapat tidur dengan wanita yg halus dan gebu kulitnya.
2. Nama anda tertera pada kad pengenalan anak anda
3. Anda tak perlu risau dengan coklat. Bukan masalah besar.
4. Tak perlu risau untuk bawa beg galas yang besar untuk bercuti.
5. Jika usia anda umur 34 dan masih solo. Tiada siapa yang perasan.
6. Tak perlu kemas bilik hotel. Selepas selesai bercuti.
7. Perbualan telefon ambil masa hanya 30 saat hubungi kawan2.
8. Tak perlu emosi dengan cerita di tv terutama cerita korea.
9. Tak perlu bawa benda pelik dalam beg. Tak mengambil masa hampir 10 minit cari kunci kereta.
10. Tak perlu risau badan gemuk dan berisi. Tak payah terpengaruh produk di tv.
11. Walaupun hanya kemas rumah tetapi dapat penghargaan seolah tamat pengajian phd.
12. Tidak ada orang akan pandang anda sambil kenyit mata kecuali orang itu gay.
13. Dapat beli seluar dalam dengan hanya rm10 3 helai.
14. Tak perlu berebut nak beli seluar dalam d…

Anak abah genap setahun

Imej
Tahniah 24.4.2017 ini imani dah genap setahun. Makin comel dan makin nakal sangat-sangat.Kalau nak dibanding masa kecil dan sekarang senang lagi jaga masa kecil. Masa kecil x pandai gerak baik je paling kuat nangis sekarang dah boleh gerak bayangkan tengah bawa bawa kereta dia boleh tukar gear kereta. Pernah sekali pukul 4 pagi dia bangun sorang-sorang main. Tak faham ke ibu ngan abah ngantuk sangat sedar-sedar allahhuakbar dia boleh terjun katil terjaga terus kita orang dari tidur huhu.
Didik anak menjadi 'hamba' agar dewasa kelak mereka tak menjadi 'raja'
Acap kali kita terlihat. Si ibu bersusah payah mengemas rumah, mengemas bilik, menyapu sampah, mengelap lantai, membasuh baju, memasak, basuh pinggan dan pelbagai lagi Sedangkan si anak dara bersenang lenang di depan tv, menghadap laptop, dan bermain smartphone Bila disuruh tolong merungut, tak reti, malas dan ada yang buat cincai-cincai sebab terpaksa Tak kurang juga anak lelakinya, mana mahu nak buat kerja-kerja peremp…

PROMOSI HAIR REBONDING 2017

Imej
PROMOSI 2017  HAIR REBONDING/RELAXING yang pertama kali merasai rambut terurus dan tersusun indah dr #sripujaan
TERMURAH KOTA DAMANSARA!!!
short hair  RM129
Medium hair RM169
Long hair  RM189hair treatment before/after rebonding Add RM25-40
#HAIR CUT FREE
#HAIRSERUM FREE Nk MURAH/FREEGIFT /#shampoohair damage/#scalptreatment produk DTG WEEKDAY!!!­čĺísesi 10pg-1ptg
­čĺísesi 2ptg - 5ptg
­čĺísesi 6ptg -mlmlebih dr 200pelanggan BERTUDUNG  telah mencuba
SRI PUJAAN.Sri Pujaan Hati
Spa.Saloon.Butik Pengantin
14-1 Jln pekaka 8/4 sek8
Kota Damansara
47810 Selangor
10pg-8mlm
01114275502/01129195939Untuk keterangan lanjut boleh klik link di bawah.
[KLIKSINI]

Jangan buang resit anda

Imej
Jangan buang resit anda nak tahu sebab apa. Resit yang anda kumpul boleh kumpul point atau reward lepas tu anda boleh claim.Yup pastikan resit anda tu hari yang sama anda claim. Contohnya hari ini makan kfc belanja rm17. Tangkap gambar resit hantar pada manis sebagai bukti anda akan dapat point 17point. Lepas kumpul 1750point anda akan dapat voucher kfc rm7 sape nak bagi betul tak. Pastu claim lagi pada manis.Kalau anda tak faham bagaimana manis bekerja anda boleh klik bahagian chat atas sebelah kiri. Pihak manis akan balas kadar segera dalam masa 24jam. Gambar resit anda hantar kena ambil masa 7hari waktu bekerja untuk di analisa dan mungkin lebih awal dari itu.Jangan segan dan malu boleh klik link di bawah untuk cuba. Kalau tak cuba anda mungkin menyesal. Saya dah kumpul lebih dari 1000point. Masih tak tau nak redem voucher apa ye.[KLIKSINI]

Insuran kereta mahal

Imej
INSURAN KERETA MAHAL? KENAPA TAK BANDING DULU SEBELUM BELI, ADA BEZA TAW DALAM 10% TO 20%  IKUT SYARIKAT INSURAN. BANYAK TUH!. MALAS NAK PEGI BANYAK KEDAI UNTUK PI BANDING? MEH WHATAPPS BRO AMAR BANDINGKAN 4 SYARIKAT SIAP2. PASTI BERBALOI!
.Teruskan Membaca...Nak saya tunjuk cara selesai masalah ni dengan pantas dan sure harga berbaloi?.Customer dari seluruh Malaysia memberikan feedback positif terhadap Roadtaxpantas.com.Jom lihat apa kata mereka....~"Ini pertama kali saya renew online tidak sangka begitu mudah, saya menyesal sungguh bila sebelum ini saya bersesak nak renew insuran.Tiada caj2 tersembunyi. Roadtax sampai on time. Saya bg 5 bintang"
- Ahmad Qusairi,IPOH.~ "Sebagai penjawat awam, masalah renew roadtax adalah sangat remeh, saya serahkan semua pada Roadtaxpantas .Berbandingan harga yang diberi memang buat saya rasa puas hati dan berbaloi"
- Kapten Eddy, TLDM.~ Pertama kali renew insuran sendiri, sebelum ini suami yang buat kali ini dia outsation. Khimat…

Jom sertai team stokis khalish

Imej
“97 STOKIS KHALISH DIPERLUKAN - SUSU KAMBING PALING POPULAR DI MALAYSIA”Nak tak kami dedahkan bagaimana anda boleh jana income sehingga RM3k-RM100k sebulan dengan produk SUSU KAMBING KHALISH , adakah anda berminat?
.Produk susu Khalish sudah terbukti laku, sales yang SUPER LAJU dgn setiap bulan repeat order yg tinggi..
.Sekiranya berminat JOM sertai kami sebagai Authorised Stokis SUSU KAMBING KHALISH sekarang!
.TETAPKAN NIAT KITA BUAT BISNES INI BUKAN HANYA UNTUK JADI KAYA SAHAJA, TAPI NIAT KITA UNTUK SAMA-SAMA BANTU ORANG LAIN!
.NAK TAU BILA ANDA SUDAH JADI STOKIS NANTI ANDA SEBENARNYA BOLEH BANTU ORG LAIN..✔ Bantu golongan pelbagai usia untuk sentiasa sihat dan menyelesaikan masalah yg mereka hadapi.✔ Bantu orang untuk menjana pendapatan “side-income” dengan gaya yang sihat (rekrut ramai ejen di bawah anda).
.
.=X=X======================KELEBIHAN SUSU KAMBING KHALISH✔ 100% Organik
✔ Tanpa Pewarna Tiruan
✔ Tidak Berbau Hamis
✔ Tiada Mineral Sintetik
✔ Tiada Krimer Tenusu, Soya atau J…