APA ITU NETFLIX

by - Januari 12, 2016


Netflix ini macam DVD la tetapi kita sewa DVD dulu dekat kedai bezanya netflix kita bayar menggunakan perisian internet dan kita boleh terus tengok menerusi internet. Astro salah satu syarikat di Malaysia telah berkerjasama dengan netflix meluaskan pasaran yang pada mulanya di US dan kini telah hadir di Malaysia.

Rakyat Malaysia adalah pelbagai dan berbilang bahasa dan menikmati pelbagai kandungan tempatan dan antarabangsa. Penawaran kandungan kami adalah berbeza dan kekal daya saing ketika datang untuk memenuhi keperluan yang berbeza-beza daripada keluarga pelbagai etnik di Malaysia.Astro menawarkan rangkaian penuh dengan kandungan dari Sukan LIVE kepada filem Hollywood, acara LIVE kepada waktu yang sama di Hollywood, Korea dan Asia, Pendidikan, kandungan Fakta dan Gaya Hidup setempat sepenuhnya. Astro juga menawarkan asal kandungan tandatangan tempatan sebagai tambahan kepada set kotak musim lalu dan episod atas permintaan.

Kami mengekalkan kepimpinan kami dalam mempunyai kandungan yang segar, rangkaian tempatan dan antarabangsa. Dengan penawaran kami yang komprehensif tajuk hari / tarikh dari Amerika Syarikat, UK, Korea, Hong Kong, Singapura dan China, Astro menjadi destinasi yang tiada tandingan untuk hiburan dengan Melayu, dan sari kata Cina. 


Rancangan dan program Melayu / Cina / India kami termasuk kanak-kanak dan kandungan pendidikan juga. Sukan dan kandungan langsung terus menjadi pembeza perlu diberi perhatian. Selain daripada EPL, kami juga menawarkan program menyeluruh sukan, serta berdedikasi WWE, Padang Rugby dan saluran Cricket. 

Perkhidmatan AOTG kini termasuk fungsi muat-to-go, yang membolehkan pengguna untuk mengakses kandungan yang dimuat turun di luar talian mereka mengikut keselesaan mereka.Astro juga menawarkan menyeluruh On Demand (OD) cadangan untuk pelanggannya. OD percuma menawarkan perpustakaan hampir tidak terhad PERCUMA untuk kandungan permintaan, termasuk tajuk hari yang sama dari US / UK / Korea / China, musim terbaru kandungan tempatan dan banyak lagi. OD Plus yang menawarkan musim lengkap siri TV dan set kotak filem boleh dilanggan pada harga hanya RM10.60 setiap bulan bermula dari 1 Februari 2016 dan seterusnya.

APA ITU AOTG
[KLIK SINI]

You May Also Like

4 comments