MIZI SEMPOI



Business card aku dah siap maklumlah baru nak berkecimpung dalam arena dunia business perniagaan secara kecil-kecilan. Cantik juga dia buat tak sangka. kalau sesiapa yang nak buat business card macam aku korang boleh pergi ke JfzPakarPrinting terus klik di sini [KLIK SINI]

Bak kata blog Hasrulhassan kita kena pandai rebut peluang. Maklumlah harga minyak dah naik. Banyak benda nak pakai duit sekarang. Sesiapa yang belum join 8share boleh join 8share ye. Nak join klik sini [KLIK SINI]

Ulasan

Catat Komen