MAK NAK KAWIN DENGAN CIKGU

by - September 25, 2013

kampung girl nangis

Ceritanya bermula begini ada seorang mamat hamba Allah yang masih mencari calon isteri muka boleh tahan hansem macam Aaron Aziz tetapi sayangnya masih membujang. Lalu emaknya pun bercakap takpelah nak sabar ye nanti mak bawa calon isteri kau pilihlah ye. Di pendekkan cerita mak nyer pun bawalah 3 calon untuk di pilih oleh anak terunanya.

Calon pertama muka comel, cantik ala-ala Nealofa gitu lemah lembut orangnya. Kerjanya Operator lalu anaknya cakap tak nak la mak. Kenapa pulak tak nak. Dia ini selalu cakap tunggu sebentar...

Calon kedua muka putih gebu badan sedang sedang molek kerjanya setiausaha. Yang ini lagi tak syok selalu cakap harap encik bersabar.

Calon ketiga kulit gelap mata sepet kerjanya hanya seorang guru. Yang ini saya suka sebab dia selalu cakap ulang kaji lagi, selalu buat latihan hah macam ini baru betul.

Emaknya mula runsing perangai anaknya lalu adiknya datang menyampuk kondaktor bas lagi best abang dia selalu cakap dalam masih kosong masuk lagi, masuk dalam-dalam kasi penuh, belakang lagi belakang lagi. Lalu mamat itu pun berkahwinlah dengan guru tersebut dan mereka hidup bahagia. Sekian..

You May Also Like

15 comments